Αρχική Νέα & Ενδιαφέροντα Γνωρίζετε ότι.. Επικοινωνία

Gr En

ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΦΕ Το πιο πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης της χώρας προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα...

Το πιο πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης της χώρας προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα...

Το πιο πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης της χώρας προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα...

 Η εταιρία μας  δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ από το 2007 αντιπροσωπεύοντας οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού και τα στελέχη της έχουν εμπειρία 30 χρόνων.  Παράλληλα λειτουργεί Ακαδημία καφέ για την υποστήριξη των συνεργατών/πελατών στην εκπαίδευση του προσωπικού τους. Στην ίδια Ακαδημία παραδίδονται σεμινάρια σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτου πρότερης εμπειρίας ή γνώσης.  

 

     Η ποιότητα των πρώτων υλών στον καφέ συμμετέχει κατά 50% στην επιτυχία του τελικού προϊόντος. Για το υπόλοιπο ποσοστό  ευθύνεται ο χειριστής και η καθαρότητα του εξοπλισμού του. Η άρτια εκπαίδευση που διδάσκεται στην Ακαδημία μας προκαταβάλει την επιτυχία δημιουργίας ποιοτικών καφέ/ροφημάτων. Τόσο η διδακτέα ύλη όσο και η μεγάλη διάρκεια πρακτικής άσκησης βοηθούν τους μαθητευόμενους να μυηθούν στα μυστικά του καφέ ή να τελειοποιήσουν την παραγωγή τους.

 

    Με εμπειρία 30 ετών και παρακολούθηση σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό μελετήθηκαν οι ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς και δημιουργήθηκε το σύστημα εκπαίδευσης της Coffeexpert. Οι κλιματολογικές συνθήκες μας οδηγούν στην παραγωγή και διάθεση σύνθετων και κρύων ροφημάτων σε αντίθεση με άλλες χώρες που η παραγωγή τους περιορίζεται σε στερεότυπα ροφήματα. Το σύστημα εκπαίδευσης βασίζεται στην πολυετή εμπειρία του ιδρυτή της Εταιρείας Παναγιώτη Νίκα. Χορηγείται επίσης βεβαίωση πιστοποίησης από το Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο της EXAMS CERT για τις εξετάσεις πιστοποίησης του Φορέα OCN Open College Network West Midlands.   

   

     Η θεωρία πραγματοποιείται με οπτικοακουστικά μέσα και η εξάσκηση σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις που θα αναγκαστεί να εφαρμόσει ο εκπαιδευόμενος στην έξοδό του στην αγορά εργασίας.  Η δομή της διδασκαλίας βοηθά τον εκπαιδευόμενο στην πλήρη κατανόηση της δομής των ροφημάτων καθιστώντας τον ικανό τόσο να προτείνει στον καταναλωτή επιλογές καφέ-ροφημάτων όσο και να του εξηγήσει τα θετικά ή τα αρνητικά της επιλογής του. Τόσο η διδακτέα ύλη όσο και η μεγάλη διάρκεια πρακτικής άσκησης βοηθούν τους μαθητευόμενους να μυηθούν στα μυστικά του καφέ ή να τελειοποιήσουν την παραγωγή τους.  Η ύπαρξη πραγματικών συνθηκών εργασίας (simulation) βοηθά των εκπαιδευόμενο να προετοιμαστεί για τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

 

    Σε ποια σημεία διαφοροποιούμαστε:

Α. Σύστημα εκπαίδευσης προσαρμοσμένο στα ελληνικά ροφήματα.                                                                         

Β. Τεχνική εκμάθηση του εξοπλισμού για την αρτιότερη συντήρησή του.

Γ. Ατομικό work station για τον κάθε μαθητευόμενο.

Δ. Στο σύνολο των 35 ωρών εκπαίδευσης τουλάχιστον 25 ώρες πρακτικής άσκησης.

Ε. Παροχή προϊόντων (καφέ, γάλα κλπ) για την εξάσκηση χωρίς όριο. 

Ζ. Αυστηρή εξέταση με δικαίωμα επανεξέτασης χωρίς χρέωση.

Η. Παροχή εγχειριδίου με ανάλυση της διδακτέας ύλης στα ελληνικά. 

Θ. Δυνατότητα εξάσκησης σε simulator πραγματικών συνθηκών εργασίας.