Η ιστορία μας είναι η εξέλιξη της απόλαυσης!ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ
ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Η επιθυμία για την τελειότητα μας οδήγησε στην αναζήτηση. Η ανακάλυψή της στην ανάγκη να την μοιραστούμε. Η ανάγκη αυτή μας οδηγεί σε εσάς που πιστεύετε ότι ο espresso δεν είναι απλά μια καθημερινή συνήθεια.

https://www.coffeexpert.gr/wp-content/uploads/2019/05/coffee-expert-sl1.jpg
https://www.coffeexpert.gr/wp-content/uploads/2019/05/sl5.png

Γνωρίστε μας καλύτεραCOFFEE EXPERT

Η εξέλιξη της απόλαυσης

Official Dealers: Lucaffe, laPiccola, laScala, Mixarte

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με ένα βασικό σκοπό. Να μεταδώσει την γνώση για τον καφέ και ειδικότερα του espresso σε όλους όσους εκτιμούν ότι ο καφές δεν είναι μια απλή καθημερινή συνήθεια.

Η πολυετής εμπειρία, το μεράκι και η αγάπη μας για τον καφέ έχουν συνθέσει ολοκληρωμένες ποιοτικές και οικονομικές προτάσεις για κάθε χώρο. Το σπίτι, το γραφείο, τις διακοπές σας, καθώς και ευέλικτες λύσεις για επαγγελματικούς χώρους.

Είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε το πάθος και την αγάπη μας για τον καφέ. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας μυήσουμε στα μυστικά μιας τέλειας κούπας καφέ.

Η Ακαδημία μαςBARISTA ACADEMY

Ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης

Η BARISTA ACADEMY, είναι μια εξειδικευμένη δραστηριότητα της Coffee Expert στον κλάδο της εκπαίδευσης και παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης barista για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Διαπιστώνοντας το μεγάλο κενό που υπάρχει στην ποιοτική εκπαίδευση των επαγγελματιών του χώρου του καφέ δημιουργήσαμε εξειδικευμένη Ακαδημία BARISTA ACADEMY, για παρασκευαστές καφέ – ροφημάτων (Baristi).

Το δοκιμασμένο εκπαιδευτικό σύστημα που εφαρμόζεται, παρακολουθεί τις τάσεις της αγοράς, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ελληνικής Πραγματικότητας.

Τα σεμινάρια barista που διοργανώνουμε απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε έμπειρους επαγγελματίες, ανεξαρτήτου επιπέδου εμπειρίας, με στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους.

Barista Academy
https://www.coffeexpert.gr/wp-content/uploads/2019/05/Untitled-design-30.png

Φυσικά & Φυτικά προϊόντα από την Coffee Expert

https://www.coffeexpert.gr/wp-content/uploads/2019/06/Untitled-3.png
Η επανάσταση στα ροφήματα.
Ανακαλύψτε τη νέα γενιά ροφημάτων
Ανακαλύψτε τη νέα γενιά ροφημάτων
H foodNess® είναι η πρώτη εταιρεία στην αγορά HORECA που παρασκευάζει μια επαναστατική σειρά ροφημάτων. Παράγονται χρησιμοποιώντας τις πιο περιζήτητες πρώτες ύλες της εποχής μας. Ζεστά ροφήματα με εκπληκτικές και απρόσμενες γεύσεις με αντιοξειδωτικά, αντί-στρες και αντιφλεγμονώδη δράση.
Εξαιρετικές ποικιλίες τσαγιού
Εξαιρετικές ποικιλίες τσαγιού
Το τσάϊ όπως δεν το έχετε ξαναπιεί. Μοναδικές γεύσεις και αρώματα ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Αγνές, βιολογικές πρώτες ύλες σε ακαταμάχητους συνδυασμούς. Οι 60+ επιλογές τσαγιού της Foodness® έχουν χρώμα, γεύση και τα καλύτερα συστατικά.
Εκλεπτυσμένα ροφήματα σοκολάτας
Εκλεπτυσμένα ροφήματα σοκολάτας
Όχι μια ακόμα σοκολάτα. Ροφήματα σοκολάτας από τη Foodness με δυσεύρετα χαρακτηριστικά, οργανικά συστατικά, ιδιαίτερο άρωμα και γεύση που συνθέτουν το τέλειο αποτέλεσμα. Σε πολλές εξαιρετικές παραλλαγές, οι σοκολάτες της Foodness καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.
Σούπες νέας γενιάς
Σούπες νέας γενιάς
Δώστε μια gourmet νότα στο τραπέζι σας με τις εξαιρετικές σούπες της Foodness. Οι σούπες νέας γενιάς έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής για ένα ελαφρύ, υγιεινό και ευκολόπεπτο γεύμα. Αν αναζητάτε και εσείς τρόπους για να προσθέσετε λαχανικά στη διατροφή σας, οι σούπες Foodness είναι αυτό που χρειάζεστε.
Οργανικά ροφήματα φρούτων & λαχανικών
Οργανικά ροφήματα φρούτων & λαχανικών
Τα εκχυλίσματα και τα αφεψήματα είναι ο απλός τρόπος για να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας με τα ευεργετικά στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που περιέχουν. Η σειρά των οργανικών προϊόντων Veg & Fruit της Foodness είναι ο ιδανικός τρόπος για να βάλετε τα λαχανικά και τα φρούτα στην καθημερινότητα σας.
0